finnish russian estonian english latvian
PK Economics

Avoimet työpaikat

Avoinna yksi paikka: Financial controller. Avoin paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja alla.

Meille töihin?

Avoin paikka 1: Financial controller – tilitoimistomaailman moniottelija

Ovatko numerot intohimosi? Osaatko tulkita vero- ja kirjanpitolainsäädännön uusimpia säännöksiä ja ohjeistuksia? Saatko kesytettyä OmaVeron sekä modernit taloushallinnon ohjelmistot?

Etsimme Helsingin Herttoniemen pieneen tiimiimme kokenutta taloushallinnon ammattilaista. KLT-tutkinto sekä sujuva venäjänkielen taito katsotaan eduksi, mutta myös hyvällä englannilla ja pitkällä työkokemuksella pärjää.

Työajat ovat neuvoteltavissa; paikka sopii niin koko-aikaiselle työntekijälle, kuin osa-aikaisuutta arvostavalle. Työ voidaan toteuttaa myös alihankintana.

Kansainvälinen kauppa on lähellä sydäntämme, joten osaaminen EU- ja kolmansien maiden verotuksesta on hyödyksi.

Työtehtäviisi tulee sisältymään mm. asiakasyritystemme pääkirjanpidon koostaminen, tilinpäätökset, vero-ilmoitukset ja asiakasrajapinnassa toimiminen. Isompien asiakaskokonaisuuksien kohdalla pääset hyödyntämään ohjelmistojen automatiikkaa.

Edellytykset:
o Hyvä suullinen ja kirjallinen kielitaito: Suomi ja Englanti. Venäjän tai Viron taito katsotaan eduksi.
o Alan koulutus (esim. tradenomi, KTM)
o Taloushallinnon työkokemus yli 5 vuotta (Suomessa)
o Tilinpäätöstaitoisuus
o Palkanlaskutaito
o Erinomaiset IT-taidot. Olet sujut tekniikan kanssa, etkä vierasta uusia laitteita tai moderneja ohjelmistoja.

Toivomme sinun olevan looginen ja ripeä – et jää vatvomaan epäoleellisten seikkojen pariin ja hahmotat taloushallinnon kokonaisvaltaisesti.

Plussaa Asterin, Heeroksen ja Visma.net:in osaamisesta.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin ota yhteyttä.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa osoitteeseen: ksenia@pk-economics.fi.

Huom! Yhteydenotot vain sähköpostitse.

Muistathan liittää hakemukseesi puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoittaa.

Avoin hakemus

Vapaamuotoisen hakemuksen voi jättää sähköpostitse: pke@pk-economics.fi.
Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa.

Tarkistathan ennen hakemuksen jättämistä, että täytät vaatimuksemme (listattu alla).

Toivomme sinun täyttävän seuraavat ehdot:

Plussaa seuraavista taidoista:
– Hyvä suullinen ja kirjallinen viron kielen taito

Harjoittelijat ja opiskelijat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia harjoittelu- tai työssäoppimispaikkoja.

Kaikki kyselyt avoimista työ- tai harjoittelupaikoista vain sähköpostitse: pke@pk-economics.fi.

Some

facebooklinkedin

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Nimi*

Sähköpostiosoite*