finnish russian estonian english latvian
PK Economics

Avoimet työpaikat

Avoinna yksi paikka: Taloushalinnon ammattilainen. Avoin paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja alla.

Meille töihin?

Avoin paikka 1: Taloushallinnon ammattilainen

Koetko olevasi taloushallinnon ammattilainen? Sujuuko niin paperinen, kuin sähköinenkin taloushallinto vaativassa kansainvälisessä ympäristössä? Puhutko suomen lisäksi sujuvaa englantia ja ymmärrettävää venäjää?

Etsimme Helsingin Herttoniemen tiimiimme kokenutta taloushallinnon ammattilaista. KLT-tutkinto sekä sujuva venäjänkielen taito katsotaan suureksi eduksi.

Työ voidaan toteuttaa työntekijän roolissa tai alihankintana. Työajat ovat neuvoteltavissa; paikka sopii niin osa-aikaisuutta arvostavalle, kuin koko-aikaiselle työntekijälle.

Kansainvälinen kauppa on lähellä sydäntämme, joten vahva osaaminen EU- ja kolmansien maiden verotuksessa on hyödyksi.

Työtehtäviisi tulee sisältymään mm. asiakasyritystemme pääkirjanpidon koostaminen, tilinpäätökset, vero-ilmoitukset ja asiakasrajapinnassa toimiminen. Tulet työskentelemään yhteistyössä avustavan kirjanpitäjä-palkanlaskijan kanssa ja pääset hyödyntämään ohjelmistojen automatiikkaa.

Edellytykset:
o Hyvä suullinen ja kirjallinen kielitaito: suomi, englanti sekä kohtuullinen venäjänkielen taito
o Alan koulutus
o Taloushallinnon työkokemus yli 5 vuotta (Suomessa)
o Tilinpäätöstaitoisuus
o Konsernitilinpäätöstaidot
o Palkanlaskutaito
o Erinomaiset IT-taidot. Olet sujut tekniikan kanssa, etkä vierasta uusia laitteita tai moderneja ohjelmistoja.

Toivomme sinun olevan looginen ja ripeä – et jää vatvomaan epäoleellisten seikkojen pariin ja hahmotat taloushallinnon kokonaisvaltaisesti.

Plussaa viron kielen taidosta, Asterin, Heeroksen ja Visma.net:in käyttötaidoista.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin ota yhteyttä.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa osoitteeseen: ksenia@pk-economics.fi.

Huom! Yhteydenotot vain sähköpostitse.

Muistathan liittää hakemukseesi puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, josta sinut tavoittaa.

Avoin hakemus

Vapaamuotoisen hakemuksen voi jättää sähköpostitse: pke@pk-economics.fi

Tarkistathan ennen hakemuksen jättämistä, että täytät vaatimuksemme (listattu alla).

Toivomme sinun täyttävän seuraavat ehdot:

Plussaa seuraavista taidoista:
– Hyvä suullinen ja kirjallinen viron kielen taito

Harjoittelijat ja opiskelijat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia harjoittelu- tai työssäoppimispaikkoja.

Kaikki kyselyt avoimista työ- tai harjoittelupaikoista vain sähköpostitse: pke@pk-economics.fi.

Some

facebooklinkedin

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Nimi*

Sähköpostiosoite*