fbpx
finnish russian estonian english latvian
PK Economics

Tilitoimistopalvelut Helsingin Herttoniemessä

Tilivuoden päättyessä pienetkin asiat ovat kunnossa

Autamme sinua yrityksen johtajana tekemään oikeita päätöksiä. Toimitamme sinulle avustavaa tietoa talouslukuihisi ja tietämykseemme perustuen. Saat tietoa, jonka avulla yrityksesi talous pysyy hallinnassa.

Tilitoimistopalvelumme on koostettu siten, ettet jää ilman tärkeää ja olennaista informaatiota.

Tarjoamme tarvittavat tilitoimistopalvelut, jotta voit keskittyä johtamiseen, markkinointiin ja tuottavaan työhön. Tutustu kirjanpitopalveluihimme tarkemmin, tai lue lisää hyödyistä.

Mitä hyödyt?

Kirjanpitoasiakkaanamme lähetämme sinulle automaattisesti kuukausittaiset raportit, joista välitilinpäätöksen saat kommentoituna. Välitilinpäätöksestä saat tietoa yrityksesi taloustilanteesta, tietoa päätöksenteon tueksi. Kommenteilla pyrimme muistuttamaan sinua asioista joihin pitäisi kohdistaa huomiota. Tuottamamme dokumentit lähetämme sinulle pdf muodossa.

Mielestämme raportit ja neuvonta ovat välttämätön osa palvelua ja kuuluvatkin sen vuoksi suoraan kirjanpidon hintaan. Myös kuukausittaiset sähköiset veroilmoitukset, kuten ALV-ilmoitus, ovat osa pakettia.

Entäs juoksevat kysymykset?

Hyvällä kirjanpitäjällä on tieto ajankohtaisesta lainsäädännöstä. Arkipäiväinen neuvonta, kuten vastaaminen päivärahoihin tai kilometrikorvauksiin liittyviin kysymykseen, kuuluvat jokaisen kirjanpitopakettimme hintaan. Konsultoimme normaalisti myös muissa taloushallinnon tai yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Esimerkiksi yritysverotukseen liittyen.

Löytyykö online-palvelua?

Tuottamiimme raportteihin ja dokumentteihin pääset käsiksi mistä tahansa online-palvelun kautta.

Ohjelmistot

Käytössämme on Heeroksen modernit ohjelmistot (Lisäpalvelu).
Esimerkiksi mahdollisuus skannata kuitteja ja luoda matkalaskuja mobiilisovelluksella. Myynti- ja ostoreskontra, laskujen kierto ja hyväksyntä.

Kysy lisätietoja

Kenelle?

– Asiakkaamme ovat 1-50 henkeä työllistävät osakeyhtiöt.
– Parhaimman hyödyn palveluistamme saat kun sinulla on yli 200 tositetta, tai yli 50k€ liikevaihto.
– Käytät digitaalisia palveluita tai haluat siirtyä käyttämään digitaalisia taloushallinnon palveluita.

Kirjanpidon hinnoittelu

Pienemmille yrityksille teimme vaihtoehtoiset pakettihinnastot.

Missä?

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, Herttoniemessä. Osoitteessa Kirvesmiehenkatu 2E. Autolla pääset paikalle Itäväylää pitkin ja Herttoniemen metroasemalta on noin kymmenen minuutin kävelymatka. Saapuessasi autolla löydät parkkipaikkoja kadunvarrelta.

Onko kokemusta?

PK Economics tarjoaa tilitoimistopalveluita yrittäjävetoisesti vuosien kokemuksella. Mittariin tuli vuonna 2016 jo kymmenen vuotta, joista kiitokset myös asiakkaillemme. Meillä on runsaasti kokemusta tuonti- ja vientialan yrityksistä, sekä logistiikka-alan yhtiöistä.

Ota yhteyttä, niin katsotaan mitä palveluita tarvitset. Piakkoin viestisi jälkeen olemme yhteydessä sinuun.

Kielitaito

Palvelemme suomen, venäjän, englannin ja viron kielellä. Lisäksi tarjoamme käännöspalveluita.

Yhteystiedot

Some

facebooklinkedin

Ota yhteyttä

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

    Nimi*

    Sähköpostiosoite*

    Puhelinnumero

    Viesti*