fbpx
finnish russian estonian english latvian
PK Economics

Kirjanpitopalvelut

Tilitoimistopalveluita jo yli kymmenen vuoden kokemuksella. Asiantuntijamme tekevät kirjanpidon hyvien kirjanpitotapojen mukaisesti. Palveluillemme asetamme laatutakuun.

Teemme myös rästikirjanpidot.

Kirjanpito

Henkilökohtainen palvelu – Kirjanpitäjäsi tuntee sinut ja yrityksesi

Kirjanpito asiakkaanamme saat oman vastuuhenkilön joka on vastuussa yrityksesi tilinpidosta sekä vastaa päivittäisiin juoksevaa kirjanpitoa koskeviin kysymyksiin. Vastuu henkilö täyttää ja lähettää puolestasi kuukausittaiset sähköiset veroilmoitukset, tämä kuuluu palvelun hintaan. Pääset siis vähemmällä kun sinun ei tarvitse lähetellä ilmoituksia itse.

Kirjanpitäjällä on tuuraaja – pääkirjanpitäjän lomaillessa tai sairastaessa on joku joka hoitaa asioita.

Kuukausittaiset raportit – Tiedät miten yritykselläsi menee

Kuukausittaisista raporteista saat tietoa yrityksesi taloustilanteesta. Raporttien luvuista näet onko liiketoimintasi kannattavaa, milloin on mahdollista investoida työkaluihin ja laitteisiin, jne. Nämä kuukausittaiset raportit ovat: välitilinpäätökset, päivä- ja pääkirjat. Kirjanpitäjämme auttavat sinua tarvittaessa tulkitsemaan näitä lukuja.

Mielestämme raportit ja neuvonta ovat välttämätön osa palvelua, ja kuuluvatkin sen vuoksi suoraan kirjanpidon hintaan.

Tuottamamme dokumentit lähetämme sinulle kuukausittain pdf-muodossa.

Kommentit välitilinpäätökseen – Tilivuoden päättyessä pienetkin asiat ovat kunnossa

Välitilinpäätöksen lähetämme sinulle kommentoituna. Asiantuntijan kommenteista välitilinpäätöksiin näet mihin asioihin olisi kiinnitettävä huomiota ja mihin asioihin pitäisi tulla muutoksia. Esimerkiksi jos kuittien merkinnät ovat puutteellisia neuvomme miten tehdä merkinnät kuitteihin oikein jotta verottaja hyväksyy ne. Näin korjaamme jo juoksevan tilivuoden aikana asioita jotka pitää olla kunnossa tilivuoden päättyessä.

Dokumentit online

Tuottamamme dokumentit ovat saatavilla online. Pääset dokumentteihin käsiksi koska tahansa eikä sinun tarvitse lähetellä sähköpostia meille päin, mikäli satut tarvitsemaan tiettyä kuittia vaikkapa takuuasioihin liittyen.

Tilikaudenpäätös

Tilikauden päättyessä teemme tilinpäätöksen ja lähetämme vuosittaisen tuloveroilmoituksen. Näistä palveluista veloitamme erikseen tuntihinnoitteluun perustuen.

Porrastettu hinnoittelu

Kirjanpitopalvelumme hinnoittelu on porrastettu vientien lukumäärään perustuen. Mitä enemmän tapahtumia on kuukaudessa, sitä edullisemmaksi vientihinta muodostuu.

Oletetaan, että sinulla on 30 myyntilaskua ja 60 ostolaskua kuukaudessa, laskut sisältävät arvonlisäveron. Tästä muodostuu noin 270 vientiä kirjanpitoon. Tällöin hinta on n. 598€/kk +Alv.

Emme veloita erillistä kirjanpidon kk-maksua tai tuntiveloitusta kirjanpidosta. Perimme kuitenkin uusilta asiakkailta kirjanpidon aloitusmaksun.

Hyödyt
Kirjanpitopalvelun hintaan kuuluvat ominaisuudet
Erikseen laskutettavat ominaisuudet
Hinnoittelu

Pienille yrityksille vaihtoehtoinen pakettihinnasto

Aloitusmaksu

Aloitusmaksu on kertamaksu joka peritään uusilta kirjanpito asiakkailta. Tämän tarkoitus on kattaa neuvotteluvaiheen kulut, datan syöttäminen ohjelmistoon, asiointivaltuuksien hoitaminen kuntoon yms.

Hinnaston saat ottamalla yhteyttä

Mitä odotamme sinulta?
Laatutakuu

Takaamme palveluidemme laadun. Mikäli et ole tyytyväinen, niin hyvitämme aloitusmaksun.

Takuun sisältö

Hyvitys on mahdollinen mikäli noudatat sopimuksen ehtoja (Esim. Aineston toimitus+ laskun maksu) , mutta joku yllämainituista ei toimi.

[^Top^]

Tilintarkastuksen organisointi ja tilinpäätös

Tilikauden päättyessä teemme kirjanpitoasiakkaillemme tilinpäätöksen ja organisoimme tilintarkastukseen liittyvät asiat. Mikäli tilintarkastajaa ei ole valittu, autamme valitsemaan sellaisen omasta kontaktiverkostosta. Konsultoimme sinua ennen tilintarkastusta asioista joita on mahdollisesti muutettava tai korjattava. Kun kaikki tilintarkastukseen liittyvät asiat on saatu kohdalleen toimitamme asiakirjat tilintarkastajalle. Toimimme yhteyshenkilönä sinun ja tilintarkastajan välillä jolloin sinun ei tarvitse huolehtia asiasta ja pähkäillä ammattitermien merkitystä, näin ehkäistään myös väärinkäsityksiä.

Tilintarkastajan tarkastettua asiapaperit saadaan päätös ja lista tehtävistä muutoksista, mikäli sellaisia on. Yleensä konsultoimme kirjanpitoasiakkaitamme jo välitilipäätösten yhteydestä asioista jotka pitäisi muuttaa, jolloin tilintarkastuksen yhteydessä asiat on jo valmiiksi kunnossa.

Kaikki yritykset eivät ole tilintarkastus velvollisia, mutta suorittamalla tilintarkastuksen on mahdollista nostaa yrityksesi luottoluokitusta. Parempi luottoluokitus edesauttaa rahoitusta haettassa.

Kenelle?
Ominaisuudet
Hyödyt

[^Top^]

Ota yhteyttä, niin katsotaan mitä palveluita tarvitset. Piakkoin viestisi jälkeen olemme yhteydessä sinuun.

Yhteystiedot

Some

facebooklinkedin

Ota yhteyttä

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

    Nimi*

    Sähköpostiosoite*

    Puhelinnumero

    Viesti*