fbpx
finnish russian estonian english latvian
PK Economics

Liiketoimintasuunnitelman laatiminen

Onko mielessä tuore liiketoimintaidea? Asiantuntijan laskelmat ja liiketoimintasuunnitelma ovat usein uskottavampia haettaessa rahoitusta. Saat myös toisen näkemyksen ja mielipiteen liikeideastasi, saatamme huomata jotain mitä et itse vielä ottanut huomioon. Kun kaikkea ei tarvitse tehdä itse jää enemmän aikaa keskittyä valmisteluihin ja käytännön asioihin. Toimitamme valmiin liiketoimintasuunnitelman ja laskelmat 5-10 päivän sisällä. Voimme hoitaa myös vain osan liiketoimintasuunnitelmasta.

Tarjoamme seuraavia palveluita:

Miten homma toimii?

Kartoitamme liiketoimintaidean pyytämällä sinua toimittamaan alustavasti täytetyn dokumentin liiketoimintasuunnitelmastasi. Joudut näkemään vähän vaivaa täyttämällä kohtia suunnitelman sisällys luettelon perusteella, mutta se auttaa meitä pääsemään jyvälle ideastasi. Liitteessä on liiketoimintasuunnitelman sisällysluettelo, josta saat otsikot aiheista joita täydentää. Mitä kattavammin saamme tietoa jokaisesta sisällysluettelon kohdasta, sitä nopeammin saamme työn tehtyä. Hyvän ja kattavan liiketoimintasuunnitelman tekemiseen laskelmineen menee meiltä työ-aikaa noin 6-12 tuntia.

Saat kaiken tuottamamme materiaalin pdf- ja word-tiedostoina sähköpostitse. Toki tulostamme dokumentit tarvittaessa.

Mitä odotamme sinulta?

Laitathan meille tietoa liikeideastasi esim. word-tiedostona, käyttäen pohjana liitteenä olevaa sisällysluetteloa. Tämän jälkeen lähetämme sinulle arvioin työ-ajasta ja ennakkolaskun. Kun ennakkolasku on maksettu ja suoritus näkyy tilillämme, suoritamme tilatun työn 5-10 arkipäivän sisällä.

Vaihtoehtoisesti voit täyttää Yritys-suomen lomakepohjaa ja työkalua alustavan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen.

Ominaisuudet
Vaiheet
Hyödyt
Hinnoittelu
Mitä odotamme sinulta?

Jäikö jotain kenties mietityttämään? Ota yhteyttä ja kerro se meille. Yksi kysymyksistä on varmasti, mitä palvelumme sitten kustantavat?

Yhteystiedot

Some

facebooklinkedin

Ota yhteyttä

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

    Nimi*

    Sähköpostiosoite*

    Puhelinnumero

    Viesti*