fbpx
finnish russian estonian english latvian
PK Economics

Referenssit

Referenssit

Referenssit ja toimeksiannot joita olemme tehneet asiakkaillemme ja asiakkaittemme kanssa.

Case dokumenttien ja ostolaskujen kiertojärjestelmä

Saimme asiakasyritykseltä toimeksiannon, jossa haluttiin eroon pöytälaatikkoon unohtuneista laskuista ja papereista. Kadonneet ja pöytälaatikkoihin unohtuneet laskut aiheuttivat ylimääräisiä kustannuksia ja päätöksenteko viivästyi kun dokumentit kulkivat hitaasti eteenpäin. Lisäksi asiakas halusi kaikki laskut ja dokumentit nähtäväksi sähköisessä muodossa, sekä selkeyttä yrityksen hallintaan, laskujen kierto- ja hyväksyttämisprosessiin.

Lopulliseksi toimeksiannoksi tuli hankkia sähköinen ostolaskujen kiertojärjestelmä ja sähköistää taloushallinto mahdollisimman pitkälle, toimintojen tehostamiseksi ja selkeyttämiseksi. Asiakkaalle kartoitettiin sopivat vaihtoehdot, joista valittiin yhteistyössä yrityksen toiminnot kattava taloushallinnonjärjestelmä. Koulutuksen hoiti järjestelmän toimittava yritys.

Toimeksiannon tulokset

Lopputuloksena rutiinit automatisoituivat ja läpimenoajat nopeutuivat, enää ei tarvinnut kiikuttaa laskuja ja dokumentteja fyysisesti toiselle työpöydälle pölyttymään ja odottamaan kunnes ne katsotaan läpi. Lisäksi vastuut selkiytyivät kun määrättiin selkeä järjestys henkilöistä joilla lasku tai dokumentti kiertää. Laskut eivät enää kadonneet paperipinoihin, aiheuttaen ylimääräisiä kuluja rahallisesti ja ajallisesti.

Projekti toteutettiin 2008

[^Top^]

Yhteystiedot

Some

facebooklinkedin

Ota yhteyttä

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

    Nimi*

    Sähköpostiosoite*

    Puhelinnumero

    Viesti*