fbpx
finnish russian estonian english latvian
PK Economics

Tietoa yrityksestä

PK Economics Oy on vuonna 2006 perustettu perheomisteinen tilitoimisto. Asiakkaamme ovat 1-50 henkeä työllistävät osakeyhtiöt. Asiakaskuntamme on hyvin vaihtelevaa; meiltä löytyy niin asuntosijoittajia, kauppiaita, rakentajia kuin kansainvälisiä pienkonserneita. Näin muutaman alan mainitaksemme.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Herttoniemessä ja sivukonttorimme Tampereen Raholassa. Maakunnallisella jaolla ei tosin ole nykyisin merkitystä, asiakkuutemme asustelevat Liettuasta Vaasaan asti. Kaikki tapaamiset voimme hoitaa nykyaikaista teknologiaa hyödyntäen.

Keitä yrityksen takana on?

Olga Svarvali, KTM
Olga on aloittanut uransa pankkialalta, käväissyt viennin puolella ja päätynyt lopulta talouspäällikön roolista tilitoimistoyrittäjäksi. Olgalla on noin 15 vuoden tilitoimisto kokemusta.

Jussi Kajalin, TKK, melkein DI, nykyään CMO
Jussi on saanut diplomi-insinöörin koulutuksen Turun Yliopiston tuotteistamisen linjalta. Vapaa-aikanaan Jussi lukee markkinointia ja hän vastaakin nykyisin mm. tilitoimistomme markkinoinnista.

Ksenia Rensujeff, KTM
Ksenia aloitti kirjanpitäjän uransa jo lukiolaisena toimimalla opintojensa ohella kirjanpitäjän apulaisena. Myöhemmin hän on opiskellut tietotekniikkaa Helsingin Yliopistolla ja lopulta lukenut itsensä  kauppatieteiden maisteriksi. Tilitoimistoyrittäjän uraa on takana jo yli 10 vuotta.

Yhteystiedot

Some

facebooklinkedin

Ota yhteyttä

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

    Nimi*

    Sähköpostiosoite*

    Puhelinnumero

    Viesti*