finnish russian estonian english latvian
PK Economics

Raportit yritysjohdon tueksi

Ole perillä yrityksesi taloustilanteesta

Yrityksissä ei löydy aina aikaa tai osaamista, talousraporttien itsenäiseen tekemiseen ja analysointiin. Näistä saat kuitenkin välttämätöntä tietoa yrityksesi talous tilanteesta. Tarvitset tietoa myös päättämisen tueksi. Voit suunnitella koska olisi mahdollista tehdä investoinnit, ja tehdä päätöksiä lukuihin nojautuen. Olet perillä paremmin yrityksesi taloudesta yleisesti. Kun sinun ei tarvitse tehdä itse laskelmia ja raportteja, voit keskittyä johtamiseen, markkinointiin, tai tehdä työtä josta voi oikeasti laskuttaa.

Hyödyt

Raportit

Voimme tuottaa pyynnöstäsi myös muita taloushallinnon raportteja, päätöksenteon ja tulosseurannan tueksi. Ota yhteyttä ja kysy.

Kassavirta-analyysi

Siinä vaiheessa kun maksuliikennettä hoitaa joku muu kuin yrityksen johtoportaaseen kuuluva henkilö tai oma talouspäällikkö, kassavirta-analyysi muodostuu tärkeäksi informaation lähteeksi. Kassavirta analyysin avulla voidaan varmistaa, että kassassa ja yritystileillä on tarpeeksi varoja kun pitäisi maksaa laskuja. Ilmoitamme sinulle myös mikäli kassaa pitää täydentää.

Kun kassavirta analyysi on tehty, nähdään miksi kassavirta ei joskus riitä ja mitä ongelmalle olisi mahdollista tehdä. Yksi mahdollinen ratkaisu on että yrityksesi maksuehdon kestoa pitäisi lyhentää, jos kassavirta on jatkuvasti negatiivinen.

Hyödyt

[^Top^]

Kuukausittaiset raportit

Kirjanpito asiakkaanamme saat automaattisesti kuukausittaiset raportit. Välitilinpäätökset lähetämme sinulle kommentoituna, näin pyrimme muistuttamaan asioista joihin pitäisi kohdistaa huomiota. Katso tarkemmat tiedot kirjanpito palvelun kuvauksesta.

[^Top^]

Ota yhteyttä. Piakkoin viestisi jälkeen olemme takaisin yhteydessä sinuun.

Yhteystiedot

Some

facebooklinkedin

Ota yhteyttä

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Nimi*

Sähköpostiosoite*

Puhelinnumero

Viesti*