fbpx
finnish russian estonian english latvian
PK Economics

Raportit yritysjohdon tueksi

Ole perillä yrityksesi taloustilanteesta

Yrityksissä ei löydy aina aikaa tai osaamista, talousraporttien itsenäiseen tekemiseen ja analysointiin. Talousraporteista saat kuitenkin välttämätöntä tietoa yrityksesi taloustilanteesta. Tarvitset tietoa myös päättämisen tueksi; voit esimerkiksi suunnitella koska olisi mahdollista tehdä investointeja. Olet perillä paremmin yrityksesi taloudesta yleisesti. Kun sinun ei tarvitse tehdä itse laskelmia ja raportteja, voit keskittyä johtamiseen, markkinointiin, tai tehdä työtä josta voi oikeasti laskuttaa.

Hyödyt

Raportit

Voimme tuottaa pyynnöstäsi myös muita taloushallinnon raportteja, päätöksenteon ja tulosseurannan tueksi. Ota yhteyttä ja kysy.

Kassavirta-analyysi

Siinä vaiheessa kun maksuliikennettä hoitaa joku muu kuin yrityksen johtoportaaseen kuuluva henkilö tai oma talouspäällikkö, kassavirta-analyysi muodostuu tärkeäksi informaation lähteeksi. Kassavirta-analyysin avulla voidaan varmistaa, että kassassa ja yritystileillä on tarpeeksi varoja kun pitäisi maksaa laskuja. Ilmoitamme sinulle myös mikäli kassaa pitää täydentää.

Kun kassavirta-analyysi on tehty, nähdään miksi kassavirta ei joskus riitä ja mitä ongelmalle olisi mahdollista tehdä. Yksi mahdollinen ratkaisu on, että yrityksesi maksuehdon kestoa pitäisi lyhentää, jos kassavirta on jatkuvasti negatiivinen.

Hyödyt

[^Top^]

Kuukausittaiset raportit

Kirjanpito asiakkaanamme saat automaattisesti kuukausittaiset raportit. Välitilinpäätökset lähetämme sinulle kommentoituna, näin pyrimme muistuttamaan asioista, joihin pitäisi kiinnittää huomiota. Katso tarkemmat tiedot kirjanpitopalvelun kuvauksesta.

[^Top^]

Ota yhteyttä. Piakkoin viestisi jälkeen palaamme asiaan.

Yhteystiedot

Some

facebooklinkedin

Ota yhteyttä

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

    Nimi*

    Sähköpostiosoite*

    Puhelinnumero

    Viesti*